REGION PRESS FOTO 2018: Média se prezentují v Jihlavě

V Jihlavě je až do konce ledna k vidění sedmý ročník výstavy fotografií – Region Press Foto 2018. Akce, kterou připravuje Syndikát novinářů Vysočina ve spolupráci s redakcemi regionálních médií, se koná v prostorách Krajského úřadu Kraje Vysočina.


„Letos se výstavy účastní šestnáct tiskovin,“ doplnil za pořádající Syndikát novinářů Vysočina Petr Klukan. Prohlédnout si tak v přízemí u sálu krajského zastupitelstva a také ve druhém poschodí budovy krajského úřadu můžete snímky, které vloni vyšly v těchto médiích: Jihlavské listy, týdeník Cesta Vysočinou, Havlíčkobrodský deník, Jihlavský deník, Pelhřimovský deník, Třebíčský deník, Žďárský deník, MF DNES, krajské noviny Vysočina, Bramborářství, ždírecké Naše noviny, Třebíčské noviny, Žďárské noviny, Noviny jihlavské radnice, NaCestu a internetové Vysočina-news. Vystaveno je více než čtyřicet fotografií.

Syndikát novinářů Vysočina pravidelně vyzývá redakce, fotografy či externí spolupracovníky médií na Vysočině k účasti. Upozorňujeme, že nejde o soutěž, ale o výstavu, v níž se prostřednictvím snímků prezentují jednotlivá periodika. Fotografie mohou být dokumentární, reportážní, nebo výtvarné. Téma je libovolné.