Posílejte snímky na sedmý ročník výstavy Region Press Foto 2018

Syndikát novinářů Vysočina připravuje ve spolupráci s redakcemi regionálních médií sedmý ročník výstavy fotografií Region Press Foto 2018. Tímto chceme vyzvat vaše redakce, fotografy či externí spolupracovníky k účasti. Výstava je koncipovaná jako putovní. Poprvé ji zájemci uvidí v lednu v Jihlavě.

Fotografie spoluvytváří stránky novin, časopisů i internetových médií. Často jsou to přímo ony, které zaujmou čtenáře přečíst si obsah článku. Určitě i vy jste letos takových zveřejnili celou řadu. Prezentujte je ještě jednou formou výstavy.

Výstava Region Press Foto 2018 je určena jak profesním novinářům či fotografům, tak i fotografujícím spolupracovníkům redakcí, jejichž snímky s regionální tématikou periodika či webové servery zveřejnily. Upozorňujeme, že nejde o soutěž, ale o výstavu, v níž se prostřednictvím snímků prezentují jednotlivá periodika.

Výstavu mohou obeslat nejen redakce deníků, týdeníků a měsíčníků či městských novin, ale i internetová média. Fotografie mohou být dokumentární, reportážní, nebo výtvarné. Maximální počet snímků jsou čtyři kusy (při rozměru 30x40 cm) za redakci. Téma je libovolné.

Uzávěrka pro zasílání vytištěných fotografií je stanovena na pondělí  31. prosince 2018. Výstava Region Press Foto 2018 z kolekce snímků se uskuteční v prostorách Krajského úřadu Kraje Vysočina v lednu příštího roku.

Své práce prosím doručte na adresu Jihlavské listy, Fritzova 34, 586 01 Jihlava s označením Region Press Foto.

Na tuto e-mailovou adresu pak, prosíme, pošlete popisky k fotografiím, logo vašeho periodika, případně jeho krátkou charakteristiku.

Těšíme se na vaši spolupráci!

Žádné komentáře:

Okomentovat