Snímky z regionu vystaveny v havlíčkobrodské nemocnici

Fotografická výstava Region Press Foto má své letošní druhé "zastavení". Od 10. května zdobí čekárny onkologického oddělení v havlíčkobrodské nemocnici, a zpříjemňuje tak prostředí pro tamní pacienty. Výstava zde bude k vidění až do konce léta.

Snímek z instalace výstavy. Foto: Petra Černo, Nemocnice Havlíčkův Brod

Výstava fotografií zachycuje uplynulý rok 2017 prostřednictvím regionálních médií. Soubor snímků z 15 redakcí představuje to nejlepší a nejzajímavější, co se na Vysočině v loňském roce událo. Jde o výběr fotografií z výstavy, kterou už pátým rokem pořádá Územní sdružení Syndikátů novinářů Vysočina.

„Výstava Region Press Foto 2017 dává prostor regionálním deníkům, týdeníkům i měsíčníkům, stejně tak obecním a městským zpravodajům, prezentovat svoji činnost. Pravidelně se zapojují také internetové portály,“ doplnil za pořádající syndikát novinářů Petr Klukan, šéfredaktor Jihlavských listů.

Fotografie zachycující momenty z různých oblastí života poskytnou zájemcům jedinečné ohlédnutí za uplynulým rokem v Kraji Vysočina v dokumentární, reportážní i výtvarné podobě.

Text: Petra Černo