POSÍLEJTE SNÍMKY NA VÝSTAVU REGION PRESS FOTO 2017

Syndikát novinářů Vysočina připravuje ve spolupráci s redakcemi regionálních médií šestý ročník výstavy fotografií Region Press Foto 2017. Tímto chceme vyzvat redakce, jejich fotografy či externí spolupracovníky k účasti. Výstava je koncipovaná jako putovní. Poprvé ji zájemci uvidí v lednu v Jihlavě.

Fotografie spoluvytváří stránky novin, časopisů i internetových médií. Často jsou to přímo ony, které zaujmou čtenáře přečíst si obsah článku. Určitě i vy jste letos takových zveřejnili celou řadu. Prezentujte je ještě jednou formou výstavy.

Výstava Region Press Foto 2017 je určena jak profesním novinářům či fotografům, tak i fotografujícím spolupracovníkům redakcí, jejichž snímky s regionální tématikou periodika či webové servery zveřejnily. Výstavu mohou obeslat nejen redakce deníků, týdeníků a měsíčníků či městských novin, ale i internetová média. Fotografie mohou být dokumentární, reportážní, nebo výtvarné. Maximální počet snímků jsou čtyři kusy (při rozměru 30x40 cm) za redakci. Téma je libovolné.

Uzávěrka pro zasílání fotografií je stanovena na úterý 28. listopadu 2017.

Výstava Region Press Foto 2017 z kolekce porotou doporučených snímků se uskuteční v prostorách Krajského úřadu Kraje Vysočina v lednu příštího roku.

Z organizačních důvodů prosíme o sdělení, zda se soutěží zúčastníte, na tuto kontaktní adresu klukan@jihlavske-listy.cz . Těšíme se na vaši spolupráci!