Připravujte s námi Region Press Foto 2022

Výstavy fotografií z vysočinských médií patří v našem kraji každoročně k těm nejpestřejším. A je to díky vám, redakcím tištěných a online médií na Vysočině. Zapojte se i tentokrát do desátého ročníku Region Press Foto 2022!

Cílem výstavy je prezentovat co nejvyšší počet vysočinských médií a jejich fotografií. Zapojit se může jakákoli vysočinská redakce, kterékoli médium (noviny, časopisy, obecní či městské zpravodaje, webové portály). 

Výstava Region Press Foto nabízí různé žánry fotografií. Nyní již posílejte snímky do příštího ročníku.


Fotografie mohou být dokumentární, reportážní nebo výtvarné. Maximální počet snímků jsou čtyři kusy za redakci – při rozměru 30x40 cm, popřípadě ve formátu A3 na šířku. Téma je libovolné.

Své práce prosím vytiskněte na fotopapír nebo jiný vhodný papír a do pátku 18. prosince je zašlete nebo doručte na adresu Jihlavské listy, Fritzova 34, 586 01 Jihlava s označením Region Press Foto.

Na e-mailovou adresu klukan@jihlavske-listy.cz pak ještě pošlete popisky k fotografiím, logo vašeho periodika či média, případně jeho krátkou charakteristiku.

Bližší informace k akci rádi poskytneme i na mailu syndikat.vysocina@volny.cz . Děkujeme za vaši spolupráci a těšíme se na zajímavou fotovýstavu. Tradičně ji chystáme jako putovní. Fotografie budou jako první k vidění v lednu v Jihlavě.

Příprava výstavy v Jaroměřicích nad Rokytnou. 2x foto: František Hruška

A pro vaši zajímavost: snímky z minulého ročníku jsou právě nyní (a to až do konce roku) k vidění v prostorách radnice v Jaroměřicích nad Rokytnou. Bližší informace o této výstavě najdete zde. Otvírací doba radnice je na této stránce.


Žádné komentáře:

Okomentovat