Posílejte vaše snímky na výstavu Region Press Foto 2021

Letošní rok je díky výročí 200 let od narození slavného novináře a spisovatele Karla Havlíčka Borovského tak mimořádný. Pomozte nám obzvlášť v tomto roce s devátým ročníkem výstavy fotografií Region Press Foto 2021! 

Cílem výstavy je prezentovat co nejvyšší počet vysočinských médií a jejich fotografií. Těšíme se proto na vaši spolupráci! Zapojit se může jakákoli vysočinská redakce, kterékoli médium (noviny, časopisy, zpravodaje, webové portály). 

Ilustrační foto: Pixabay

„Chceme tuto výstavu ve výročním roce KHB udělat s co největší účastí. Tímto bychom rádi požádali vaše redakce, fotografy či externí spolupracovníky k účasti. Výstava je koncipovaná jako putovní. Poprvé ji zájemci uvidí v lednu v prostorách krajského úřadu v Jihlavě,“ avizují za pořadatele předseda Syndikátu novinářů Vysočina Jaroslav Paclík a šéfredaktor Jihlavských listů Petr Klukan.

Fotografie mohou být dokumentární, reportážní, nebo výtvarné. Maximální počet snímků jsou čtyři kusy (při rozměru 30x40 cm, popř. formát A3 na šířku) za redakci. Téma je libovolné. Uzávěrka pro zasílání vytištěných fotografií je stanovena na úterý 14. prosince 2021.

Své práce prosím zašlete nebo doručte na adresu Jihlavské listy, Fritzova 34, 586 01 Jihlava s označením Region Press Foto. Na e-mailovou adresu klukan@jihlavske-listy.cz pak ještě pošlete popisky k fotografiím, logo vašeho periodika či média, případně jeho krátkou charakteristiku.

Bližší informace k akci také rádi poskytneme na e-mailu syndikat.vysocina@volny.cz .