Pošlete snímky na výstavu Region Press Foto 2020

Syndikát novinářů Vysočina připravuje ve spolupráci s redakcemi regionálních novin, časopisů, týdeníků, měsíčníků i webů devátý ročník výstavy fotografií Region Press Foto 2020. Půjde o akci na začátku výjimečného roku. Letos totiž uplyne 200 let od narození slavného novináře Karla Havlíčka Borovského!

Výstava Region Press Foto 2020 je určena jak profesním novinářům či fotografům, tak i fotografujícím spolupracovníkům redakcí. Nejde o soutěž.

„Chceme výstavu ve výročním roce KHB udělat s co největší účastí. Tímto bychom rádi požádali vaše redakce, fotografy či externí spolupracovníky k účasti. Výstava je koncipovaná jako putovní. Poprvé ji zájemci uvidí od 4. do 29. ledna v prostorách krajského úřadu v Jihlavě,“ doplňují za pořadatele předseda Syndikátu novinářů Vysočina Jaroslav Paclík a šéfredaktor Jihlavských listů Petr Klukan.

Fotografie mohou být dokumentární, reportážní, nebo výtvarné. Maximální počet snímků jsou čtyři kusy (při rozměru 30x40 cm) za redakci. Téma je libovolné. 

Uzávěrka pro zasílání vytištěných fotografií je stanovena na úterý 15. prosince 2020. Své práce doručte na adresu Jihlavské listy, Fritzova 34, 586 01 Jihlava s označením Region Press Foto. Na e-mailovou adresu klukan@jihlavske-listy.cz pak prosím pošlete popisky k fotografiím, logo vašeho periodika, případně jeho krátkou charakteristiku.

Těšíme se na vaši spolupráci!